2014-08-16 6198 瀏覽
聽講左哩間café啲all day breakfast幾好食, 終於搵到朋友陪我食! 間café真係無改錯名 真係有條corridor係出面 經過條走廊個feel好似去左世外桃園咁~ 一開始無乜人 間餐廳都幾好feel 但之後lunch hour啲打工仔來哂就愈來愈嘈… 出面有個室外位都幾靚, 但夏天又熱又多蚊就算啦.. 叫左個all day breakfast同一杯banana chocolate frap 個早餐就普普通通啦 塊薯餅算係幾好食, 出面好少食all day breakfast有薯餅食, 其餘都無咩特別 但相比起價錢就有啲貴. 杯banana chocolate frap都幾好飲 凍凍地加香蕉好岩夏天飲 希望如果有機會再來 間café唔會有禁多人 可以坐耐D啦~