2014-08-15 2133 瀏覽
今日同個friend一齊逃工(清假姐其實),去完尖東3d museum專登行番黎呢邊。估唔到tea time都多人,等左一陣先有位坐。呢度裝修幾靚,完全估唔到只係一間食40-70蚊一個set既cafe。我又再次食all day breakfast呢度既all day breakfast唔算係我食過最好食。但係絕對係性價比高! 50蚊一個set(包飲品),仲有野飲,算平啦!最值得一讚係煙肉,輕輕咁煎熟,唔會太燶同太乾。至於其他都係普普通通,standard既質素。餐飲我揀左橙汁,有果肉,幾fresh,唔會太酸同太甜,剛好都係好飲既一種。朋友叫左雞肉長通粉沙律($58/set,包湯同飲品),上菜時連個碟都係凍架。味道唔錯,酸酸甜甜的,不過我眼見啲雞肉好似少左啲。朋友二號叫左個野莓窩夫伴雪糕(全份)($62),好似係呢度既招牌菜,真係唔錯,窩夫上既時侯仲好夠熱,朱古力雪糕好香,不過奶油唔夠厚,空氣感太重,如果質感再厚啲呢個窩夫就會完美。呢度好好坐,我地吹水坐左兩小時先走。下次去尖沙咀又多一個聚腳點。
估唔到tea time都多人,等左一陣先有位坐。

我又再次食all day breakfast
all day breakfast

野莓窩夫伴雪糕(全份)
2014-08-15
野莓窩夫伴雪糕(全份)