2014-08-15 3492 瀏覽
上星期約返d小學同學出黎食野,簡左呢間叫滿屋ge放題,我自己本身就對放題無乜好感ge, 原因我又唔係好大食,食野又要限時,任食ge野又多數唔係特別好食,無奈朋友生日想食放題慶祝,左簡右簡就book左呢間fd推介的滿屋啦~~但呢間野真心食完想推介,平時我都從來唔打食評,但我想講今次好surprise,野食有心思,d waiter又吹得XD,兩百蚊鬆d又唔算貴,咁我地成十個人去食啦,為左確保有位我都早左成個星期打去訂,之前上網check過話生日有野送,咁有野送又無理由唔要打死都講左先!~~我地星期二黎食,意外地咁夜都勁多人係度排隊等位~+0+~~不過好彩都入得好快,是關我真係唔係一個有耐性ge人一入去就梗係即刻點刺身先啦,有我最愛ge油甘魚同劍魚腩,XD,d刺身都好快到,盤刺身擺得勁靚,有隻金龍托住係底,好誇張,最搞笑係佢黎ge份量竟然比我地點ge多,我地仲懷疑緊係咪我地,不過反正任食,食左先算XD甜蝦好好味,我自己一個食左成30隻哈哈非常推介芝士波同芋丸,炸得岩岩好,外脆內軟不過我怕肥每樣食左兩件另一讚係海膽手卷,海膽都幾新鮮,紫菜仲好脆,落台ge時候都好貼心會提我地手卷要食先食左一個鐘
上星期約返d小學同學出黎食野,簡左呢間叫滿屋ge放題
咁我地成十個人去食啦
打死都講左先!~~

甜蝦好好味,我自己一個食左成30隻哈哈

非常推介芝士波同芋丸,炸得岩岩好,外脆內軟
不過我怕肥每樣食左兩件

食左一個鐘到,突然有伙記黎問我地邊位生日,然後就拎左勁大支sake同個刺身蛋糕黎,刺身蛋糕就無咩突別,但支sake真係好似我小腿咁大支有排飲~~^_^
另外仲有成隻松葉蟹送!!-0-
呢個係全晚最意外ge, 以我所知,一隻松葉蟹jusco 買幾隻腳都百幾至幾百蚊,呢度竟然成隻送

好彩有人生日><真係抵返晒,
跟住食飽飽想去食甜品,埋單個陣仲話有haagen daz雪糕送A_A
今次真係喪跑步都有排減~_~