餐廳: 御泰坊-泰越菜
資訊:

2014-08-13 3134 瀏覽
六點鬆唔使等位入去食menu 食物多選擇,叫左蒜蓉包,馬拉盞西蘭花蓮藕,牛油雞翼,三味魚,炭燒豬頸肉蒜蓉包唔夠味,pizza hut 果d 好味好多 馬拉盞西蘭花蓮藕,一般,無乜馬拉盞味 牛油雞翼,見佢寫係越南,本身仲唸住炸脆果隻,點知無乜炸粉,但牛油味幾重,ok 好味,不過d 洋葱就係凍的,扣左d 分三味魚,我淨係食到甜酸,唔知第三隻味係乜,其實同咕嚕魚無分別,仲要勁多骨,一塊有六七條骨,有d 仲好幼,差d 吞左落肚,太差勁了,但味道都ok 的,當兩味魚食炭燒豬頸肉,幾多塊,燒得幾好,幾軟林,好味最後叫左兩杯野飲,我飲果杯叫安娜與國王,係橙蕉果汁,味道好淡,一般整體上菜頗快,但味道真係好一般,唔知點解咁高分,失望
六點鬆唔使等位入去食

蒜蓉包唔夠味,pizza hut 果d 好味好多

馬拉盞西蘭花蓮藕,一般,無乜馬拉盞味

炭燒豬頸肉,幾多塊,燒得幾好,幾軟林,好味

整體上菜頗快,但味道真係好一般,唔知點解咁高分,失望