早前係三色台得知呢間店成功創業都想黎支持下,但每次路過都排好多龍所以打消左念頭,之後就忘卻左佢今次見到團購有做豆花妹,就即刻買左黎一試喇四點幾去到店舖,完全無人排隊喎,看來熱潮已過喇由於團購寫明係揀一肉一素嘅,所以就問下店員有乜揀噢,原來只有指定嘅兩款肉同兩款素揀,我就揀左手拍青瓜同炸多春魚見到店內職員收到order後就即整,抓起一把米線放入碗中,再加上配料,完成,不消五分鐘。青瓜:夠爽脆,不過欠缺手拍青瓜嘅蒜香同辣味多春魚:唔會話炸過龍太過脆,不過凍嘅同冇左我預期中有嘅味椒鹽味米線加上左豆花撈埋黎食的確嘅新穎,倍感香滑,再加上微辣醬汁同肉散就更加惹味可惜重心嘅米線卻煮得過淋,令到口感好差………………不用咀嚼已經糊了撈麵個麵要夠硬身,先可以掛得起個醬汁,而家感覺似係混麵,將醬同麵混作一團
今次見到團購有做豆花妹,就即刻買左黎一試喇
四點幾去到店舖,完全無人排隊喎,看來熱潮已過喇
由於團購寫明係揀一肉一素嘅,所以就問下店員有乜揀
青瓜:夠爽脆,不過欠缺手拍青瓜嘅蒜香同辣味

2014-08-07
用餐優惠