2014-08-11 10894 瀏覽
好少可就到同妹妹一起放假,妹妹話好想食放題,我地猶疑左好耐,吉壽定呢間好,同同事講開,佢話吉壽曾經出過事,極力叫我地唔好去,所以選擇左大滿喜。前一日就BOOK定位,所以去到唔駛等,即刻入得。呢個蟹粥勁多味精,一開始就上呢個,令我地好失望,亦都覺得對自己個胃同肚唔住,哂左配額。下次再去唔會再叫呢個!北海道牛乳海鮮鍋,都OK,不過覺得D蝦唔係咁新鮮。鐵板牛柳粒同帆立貝,已經寫左兩次,但一直都唔見,見旁邊遲黎D人都上左,忍不住問個店員。店員好好,即刻幫我地跟進。不過黎到個陣妹妹已經食飽左,所以我只好一個人消滅佢地。今次放題我覺得呢兩個係值得推介的,牛柳粒一D都唔老,好嫩滑,令人意想不到。三文魚、甜蝦等刺身都係妹妹食既,佢話以咁既價錢食到呢D素質已經算唔錯。我只係食左鮑片刺身,同平時係街食到既無咩分別,不過不失。全部既炸物都試左,芝士年糕、芝士蝦丸、芝麻雞翼、吉列蠔、吉列蝦同香芋丸,最喜歡食雞翼都香芋丸,正!無記錯呢個係鹽燒雞翼,同上邊個個芝麻雞翼相比,上邊個個正好多,所以我地再叫!無記錯呢幾件係火炙壽司。一人一件龍蝦沙律手卷,無咩特別。反而旁邊個幾件卷物好特別!妹妹唔肯試,話覺得好怪,但我試

前一日就BOOK定位,所以去到唔駛等,即刻入得。
北海道牛乳海鮮鍋,都OK,不過覺得D蝦唔係咁新鮮。

無記錯呢幾件係火炙壽司
一人一件龍蝦沙律手卷,無咩特別。反而旁邊個幾件卷物好特別!妹妹唔肯試,話覺得好怪,但我試完之後忍唔住再叫,特別係個芝士草莓卷,估唔到D味咁夾,好香芝士味!
燒羊鞍,一向麻麻地好羊,無食到,妹妹話算唔錯。
之前見D人推介話一定要食呢個燒菠蘿,好乾,無咩汁,食完無再叫。
炸蟹棒天婦羅、虎蝦天婦羅、有機甜蕃薯,我發覺自己真係好喜歡食甜野,呢個甜蕃薯細細舊,攪到我食左勁多,不停叫。
魷魚鬚幾香,不過妹妹已經好飽,所以我一個人食哂。

我地仲食左椰汁燉蛋同雪糕,好滿足咁抱住肚皮離開。
用餐優惠
團購