2014-08-09 5175 瀏覽
之前已經想試,但walk in無位,只好等下次訂檯再食!事隔一個月多,訂好檯,一行四人試試嘉頓除了麵包,還有什麼!上到餐廳,裝修很懷舊,開放坐位不多,只有十多張四人檯,難怪沒有walk in 客!晩餐價錢中上,依今時今日的香港物價,可以接受!同行兩位友人叫了,虎蝦意大利飯,佢哋反映偏淡,飯較硬,蝦over cook我叫了芝士焗豬扒飯,味道可以,豬扒大塊但是薄身,沒有驚喜老公叫了墨汁意粉,味道尚可,但係有d炒麵feel ,不過失啦至於服務方面,我哋book 7:30, 但8點九左右,侍應已經不斷揾碟收,好似要趕客咁咁,水又不再添,到了9點過d仲有侍應走嚟話截單,要先埋單,但餐牌明明寫住last order 2130喎,不過我哋無打算加單,所以先埋都問題唔大,但到9點半過d有個侍應喺未走嗰幾檯客人附近要大力咁放d餐具,在我聽來好似發脾氣加趕客,所以我哋都識趣走人,但其實營業時間係到11:00囉其實,喺食物加上價錢方面,我都唔打算有下次,但加上侍應們趕客態度,我會叫朋友都唔好幫襯!
之前已經想試,但walk in無位,只好等下次訂檯再食!

事隔一個月多,訂好檯,一行四人試試嘉頓除了麵包,還有什麼!

晩餐價錢中上,依今時今日的香港物價,可以接受!

我叫了芝士焗豬扒飯,味道可以,豬扒大塊但是薄身,沒有驚喜

2014-08-08