2014-08-05 3573 瀏覽
今日同我同事打算去食個早餐醫肚, 見佢個餐單有想食既野就入去啦!先叫左兩個最普通既腸蛋出前一丁+兩杯熱奶茶+一個奶油豬仔包。先說明佢餐牌有公仔面同有出前一丁, 兩者價錢差2元左右。好了, 面來了, 從表面看已經不是平常吃開的出前一丁, 完全無口感, 完全沒有味道。咁就問一下落單的人, 我們落的是出前一丁, 但現在吃的不是, 侍應就堅持話係出前一丁!咁我就請他拿來一包麻油跟味粉啦, 過左幾分鐘,佢地就比左兩碗各盛著麻油及一堆味精, 都是半碗以上并沒有包裝的。侍應告知他們已把所有獨立包裝的味粉同麻油都拆包倒落大碗中, 這個真的令人難以至信!!一間稱得上老字號既鋪頭, 估唔到都會用假既出前一丁來招呼客人。當我們食開既人傻的嗎??收出前一丁價但奉上公仔面仲有果個奶油豬, 完全都唔係相片果回事。又唔係果個包, 更唔係果個脆。唔會再帶同事去果到食, 好唔老實!

先說明佢餐牌有公仔面同有出前一丁, 兩者價錢差2元左右。

唔會再帶同事去果到食, 好唔老實!
腸蛋出前一丁
奶油豬
2014-08-05
$45 (早餐)