2014-08-07 1055 瀏覽
去左筲箕灣東大街搵野食, 呢條街實左太多野食, 最終選左食咖喱因為見OPEN RICE既COMMENTS不錯. 入到去, 間舖比較黑暗, 如果光猛D會感覺好點! 坐底左, 即上一個圓筒型既小食, 幾香脆, 辣辣地,好似食薯片咁, 好味! 2個人叫左: 椰香白咖喱雞$80我唔食得辣, 所以選左呢個椰香白咖喱雞, 但係味道就麻麻地, 有點怪怪的, 唔似食緊咖喱, 感覺係 ”傑”椰香醬汁. 雞其實得幾舊, 醬汁就好多.蕃茄咖喱燴比目魚$88蕃茄酸酸地,咖喱又唔係好辣, 呢個味道幾好味, 咖喱汁夠濃,又開胃,比目魚又夠滑.叫左普通烤餅$16一齊食最正.食過呢間覺得不過不失, 可以一試!不過, 本人都係鍾意較為傳統正常既咖喱!

2個人叫左: 椰香白咖喱雞$80

蕃茄咖喱燴比目魚$88

叫左普通烤餅$16一齊食最正.