好開心今日終於都夾時間到同2個朋友一齊去唱K喇~之前向neway透過電話查詢—星期6 K lunch的價錢+時間,原來由開店10am開始,不論幾點鐘入場,唱到3pm!! 真係抵呀!!!!!!我們約11:40am到達,而我地12nn前到自助餐區取多款美味的食物~吞拿魚,菠蘿,腰豆,沙律菜長通粉!!但唔係由客人親手拿取,需由職員為客人夾在碟子內的~衛生又唔怕客人一次過取得太多而供不應求 之後有點想encore果陣已經比人清晒~糖水區在buffet區的角落,無開燈..較為陰暗….打開糖水個煲蓋,都睇唔到裡面係乜東東糖水,更加無加個食物牌加以識別~盛了少許在碗中,原來係我好耐無吃的紫米露,味道相當之棒!!!!!甜度剛剛好!!!!!紫米口感很不錯~set lunch的中菜 翠塘蟹皇豆腐 質素都ok,<送>汁都幾惹味,有綿綿的口感,.白飯不會過硬,份量很多呢~吃得很撐的k lunch ~

我們約11:40am到達,
而我地12nn前到自助餐區取多款美味的食物~
又唔怕客人一次過取得太多而供不應求
之後有點想encore果陣已經比人清晒~

set lunch的中菜
吃得很撐的k lunch ~