相信大家都知道最近一蘭開左新分店架啦!咁佢地咁出名,就唔駛諗一定要試試啦。之前都聽過朋友話係一蘭食野傾唔到計果然,入邊一格格,仲要有塊板隔住每個人,真係要傾都幾難。不過,反之,真係好有特色,呢個亦應該係佢地所講既博多文化。叫野食,一式一款,所以都唔多駛介紹,最段叫左個加左紫菜既。如圖。一開始見到,無料既?食落,先明白,湯底就係佢地既料,雖然張紙有寫新仔最好揀1/2秘製醬料,不過都食過唔少次拉麵既我就緊係諗都唔諗,揀夠一份先啦。湯底,掂,秘製就真係秘製,食完飲哂成碗都食唔出落左咩。哈哈哈哈哈麵底,尚算OK,自己就覺得幼左D,佢又無得揀粗幼,只有軟硬,可能硬D=粗D?我都唔知叉燒,作為男仔真係覺得好少,相信大家都有同感,如果唔加埋紫菜就真係得個麵食完,走得,亦都唔駛留幾耐,因為亦都諗唔到有咩做。埋單9X蚊一位,以知名度黎講值,但實際上呢一個麵好似唔應該賣咁貴。環境夠特色,雖然就唔多舒適。不過,點講都一定係好評,公認既,唔駛諗=]。
相信大家都知道最近一蘭開左新分店架啦!
咁佢地咁出名,就唔駛諗一定要試試啦。
之前都聽過朋友話係一蘭食野傾唔到計
果然,入邊一格格,仲要有塊板隔住每個人,真係要傾都幾難。
不過,反之,真係好有特色,呢個亦應該係佢地所講既博多文化。

食完,走得,亦都唔駛留幾耐,因為亦都諗唔到有咩做。

不過,點講都一定係好評,公認既,唔駛諗=]。
2014-07-22