餐廳: 意房菜
資訊:

2014-07-18 1428 瀏覽
朋友話想食扒就介紹左佢嚟意房菜,因平時都有食開,貪佢抵食服務又ok,係環境有d迫,嚟到必叫人食酥皮鵝肝牛柳,因上星期先食完今日就食清清地石斑蜆肉天使麵,當然叫兩個酥皮湯先啦,焗到香香咁出嚟,見到都開心,冇幾耐嚟埋主菜,呢度出餐係超快的,可能未飲完湯就嚟主菜,習慣了,其實都係貪心左,酥皮鵝肝牛柳唔應該轉酥皮湯,但又好想飲,下次都係唔轉因好飽,牛柳個frd話超好味,又林又滑,鵝肝比佢想像中大塊,薯角竟然超好味,不過真係食唔晒,我frd唯有打包留番聽日食,我自已第一次食石斑天使麵,份量超多,我食晒d石斑同蜆已經好飽,d天使麵都食唔晒,不過煮得好入味,下次可叫佢少麵唔好嘥飲品叫左酸酸地嘅草莓乳酸,酸酸地好味另一杯芒果沙冰好大杯呀,沙冰好滑好味,飲唔晒叫侍應比個外賣杯我攞走,可以一路行一路飲下次再見
,係環境有d迫
,當然叫兩個酥皮湯先啦
,焗到香香咁出嚟,見到都開心
,冇幾耐嚟埋主菜,呢度出餐係超快的
,可能未飲完湯就嚟主菜,習慣了
,其實都係貪心左,酥皮鵝肝牛柳唔應該轉酥皮湯,但又好想飲
,下次都係唔轉因好飽
,牛柳個frd話超好味,又林又滑,鵝肝比佢想像中大塊
,薯角竟然超好味
,下次可叫佢少麵唔好嘥
飲品叫左酸酸地嘅草莓乳酸,酸酸地好味
另一杯芒果沙冰好大杯呀

下次再見
  • 酥皮鵝肝牛柳,酥皮湯