2014-07-06 4730 瀏覽
雖然一直都知道依間係一間出名既甜品店,但係一直都無黎食過,睇食評先發現好多人都推介依到既tiramisu,當然鍾意tiramisu既我又點可以放過依到,比較鍾意咖啡味既我,就當然要叫依到tiramisu,朋友就叫左依個apple crumble,由於無食過既關係,所以都抱好大期望嫁。佢依到既tiramisu真心做得非常之咁出色,因為食落唔單只有依個香濃既咖啡味,吃個陣仲會有D液體狀既野出黎,食落好似飲緊依個咖啡酒咁,幾特別嫁,自己就真係覺得依到既tiramisu真係好好味,之後就係依個apple crumble,我自己都係第一次食依個,當然都係好好味,面頭個層好脆,有D似菠蘿包既感覺,食落好香口,裹面就似係依緊蘋果批咁,好香,又唔會好鬼甜,一樣的味道,好味。另外比較有心思既係依到裝甜品既器皿,係幾靚嫁,聽講仲可以拎得走既,下次試下黎買外賣。