2014-07-05 11522 瀏覽
依到既環境都算係幾光猛同埋舒服,朋友原來一早就訂位,不過都要等左先可以坐底,都算好多客人,大家都好快就揀好自己想食咩,順帶一提就係依到既野食賣相都真係唔錯既先黎係依個刺身拼盆,全部都算幾新鮮同埋都好味,首先佢個三文魚夠哂鲜甜,最緊要係無筋,另外個墨魚片都唔錯,唔太韌,之後就係我比較唔好既喜靈魚,不過朋友就好鍾意,話佢鹽味好夠好好味,我食落都覺得佢既質感唔錯既。之後係螺片,正正常常無咩特別,但都唔錯既。火焰壽司都非常好味,佢個燒牛肉片值得推介,食落有少少生,又幾香牛肉味,之後就叫左D燒物,羊架個肉質非常鬆軟,不過就無咩羊肉既羶味,都算好,不過我鍾意有少少,調味方味就有少少好濃既黑椒,食落真係十分惹味。