2014-07-01 543 瀏覽
今日突然心血來潮咁執枱面的文件~眼尾見到有張優惠券~就決定同寶貝一齊去開心下!!諗住打電話去訂枱~服務員話二人枱冇得訂~唔係呀化...咁我地唯有自己去等位LA幸好時間尚早,所以一去到就有位~服務員問我地小菜定係打邊爐~我地話兩樣都要~服務員一面無奈咁望住我地~最後先比左張火鍋枱我地~一坐下就比張優惠卷出黎比服務員過目,得佢指示兩張都用得我地先點菜~優惠卷係68一條魚加$1 可有個燒味拼盤我地當然兩樣都要晒LA! 之後仲要加多個打邊爐~!服務員同我地落單之後就幫我地SET位~其實我地要求唔高~但係面樣可唔可以慈悲少少?!魚 - 成個羽毛球拍咁大~ 好肥好新鮮~煮得啱啱好~唔會太老, 肉質夠厚~一D都唔欺場~!燒味拼盤 - 燒鴨油鷄火腩燒腩仔仲有個冷盤黑雲耳,燒鴨油鷄唔算好肥,而且係肶位~真係令人意外!火腩一D都唔肥~有D乾身~好似食擦紙膠咁~可惜~! 燒腩仔皮好脆~皮同肉比例1:1~超正~冷盤黑雲耳清清地,感覺上可以一洗燒肉的肥膩, $1 真係抵到笑~!由於之前已經食左少少野~所以輕輕地烚左D ~由於呢到打邊爐唔係任食~所以每樣出品都好有份量仲相當有水準~炸响鈴來貨出品,唔係自家製 ~都
服務員一面無奈咁望住我地~最後先比左張火鍋枱我地~
優惠卷係68一條魚加$1 可有個燒味拼盤
我地當然兩樣都要晒LA! 之後仲要加多個打邊爐~!
由於之前已經食左少少野~所以輕輕地烚左D ~
炸响鈴來貨出品,唔係自家製 ~都OK~唔會AIR得太耐
豬肉片~薄切好正~好有豬味又唔洗烚太耐~
木耳粟米大大碟,粟米又甜又好味~
炸魚皮真係超唔掂~硬到咬唔開~最後要同服務員講話退左佢~~
總括黎講..簡簡單單價廉物美~坐得又舒服!唔錯的KILL TIME 好地方~!值得再去~!

題外話/補充資料: 洗手間設備緊係要有啦~真係難分係商場定係佢地自己~因為那個位置唔湯唔水~~雖然咁講,但厠水準強差人意~清潔度唔係好高~地下好濕,空間比較細~~勉強可用~~!
2014-03-08