2014-06-28 6333 瀏覽
今次朋友生日飯,我地簡左食日式放題,聽朋友介紹話呢間“相樸手”放題超抵食,D刺身又新鮮,好似仲有劏魚show添,好特別,所以我地不防就試下!聽聞好難book位會成日full booking ,我都預早幾日book定位,仲講定有朋友生日添!當日到達現場情景好嘘冚啊,仲要等一陣先可入座!入座座底第一時間更系食會番本既刺身喇嘩!原來D甜蝦超大隻丫有成隻手咁大~勁呀!D刺身真係好新鮮!我地更系要加碼喇!其他熟食都好好味……推介~蘿蔔牛腩烏冬,正!夠味!燒蕃薯,菠蘿、有質感既燒羊架、蟹粥,夠鮮甜、青瓜沙律等~good超好味!今晚真係有劏魚show,第一次食放題有呢D表演,係吞拿魚真係好大條呀好似去左日本咁!仲可出排隊去攞刺身食,出面食價錢好貴,呢到排隊有得食~正呀!格左一陣,個MC叫我地上facebook讚好“相樸手”專業,同post相上去就有特別贈品原來係甜品丫!我地生日位朋友仲有驚喜,突然全場熄哂燈,播放生日歌,有位侍應送上“火焰他他”,全場氣氛高漲,好有feel呀!估唔到放題有呢D服務,唔錯!唔錯!總括:極力推介,高級放題,高質素食物,價錢抵食過酒店bufflet,好既特別服務!

生日
  • 甜蝦刺身