2014-06-27 6413 瀏覽
母親節前夕老公生日,想食日本放題或buffer,但又怕趕唔切book時間,因為好多都冇位,或者要先過定數book枱,在這時,記起之前見到這間食評有咁多個讚,估應該都唔錯,打去又book到位,不過最快要8:30先有位,照殺!!book咗8:30,但時間早了,8時左右見窗外望進去有幾張枱都是沒有人,那就上去看看!點知上到去是有枱的,那我為什麼只能book 8:30???坐下後看食物款式很少,也算吧!重要的是要好吃,但食物真是很麻麻!!所以也沒有興趣影食物相!!人蔘雞湯同平時放題飲的都差不多,ok的!刺身較為好些少,三文魚,榮螺片都唔錯!!但我想食象拔丰、鮑片、帶子的,佢冇!!手卷 ,壽司都很一般,北寄貝剪開一半,飯好大!!香芒黃金大蝦卷淋晒!!熟食豬軟骨好咸,但是個味ok,已經算是比較好!牛油炒帶子有魚腥味!豚肉生姜燒原來係洋蔥炒豬肉,豬肉咬唔開,而且好“鞋”!三文魚芝士薯波個樣好樣衰,而且仲好難食,完全唔知食梗咩,冇芝士味的!!天婦羅還好!!起碼唔太多粉,好吃!!甜品選擇多,食雪米糍,穩陣!!總括食物質素麻麻,但未至於很差,不過沒有什麼食物特別好吃令我會再來而且很多都不是我想食的!只是他

人蔘雞湯
同平時放題飲的都差不多,ok的!

刺身

手卷 ,壽司
都很一般,北寄貝剪開一半,飯好大!!香芒黃金大蝦卷淋晒!!

熟食

天婦羅
還好!!起碼唔太多粉,好吃!!

甜品
選擇多,食雪米糍,穩陣!!

總括食物質素麻麻,但未至於很差,不過沒有什麼食物特別好吃令我會再來而且很多都不是我想食的!只是他們的經理服務很好,最值得讚!!環境方面地方比較大!唔會咁迫!!至於食評方面有少少被騙了!!
2014-05-09
生日