雅苑座

The Greenery
2014-06-24 14597 瀏覽
睇到Openice有6折coupon ,所以同媽咪來試下,以前食過Dinner^^發現lunch都好多野食 sashimi有octupus,tuna同salmon,師傅即時切,好新鮮!sushi就吾吸引,都吾多人食sashimi又吾算多人排隊,可能Lunch海鮮仲有青口、長腳蟹腳(好咸),蝦細細隻當然dinner多d海鮮,我個次仲一人一隻大閘蟹 沙律無咩特別周打魚湯,好多料,媽咪都話幾好有個中式既湯tim海南雞飯細細碟,幾cute,有炒飯熱燻幾多,紅酒燴牛尾QuiteGOOD,豬扒,masala chicken都好似有,個D都冇食到有條魚,似斑,好新鮮,蒸到岩岩好點心有蝦蛟,小籠包個D,媽咪都話蝦蛟幾好串燒有雞翼咸咸地,車里茄,牛脷,好似有雞軟骨,我記得夜晚有燒羊架甜品有幾多blueberry cheese cake,mango mousse,tiramisu,etc...紅桑子白朱古力mousse ok.都幾甜bread pudding.lemon tart有有個好似紅豆加好凍就no good,吾夠甜有即場整既pancake,仲有斑蘭味hagadez 蛋糕有4隻味,coffe,c
發現lunch都好多野食

sushi就吾吸引,都吾多人食
sashimi又吾算多人排隊,可能Lunch
海鮮仲有青口、長腳蟹腳(好咸),蝦細細隻
當然dinner多d海鮮,我個次仲一人一隻大閘蟹

沙律無咩特別

周打魚湯,好多料,媽咪都話幾好
有個中式既湯tim
海南雞飯細細碟,幾cute,有炒飯

有條魚,似斑,好新鮮,蒸到岩岩好

點心有蝦蛟,小籠包個D,媽咪都話蝦蛟幾好

紅桑子白朱古力mousse ok.都幾甜
bread pudding.lemon tart有
有個好似紅豆加好凍就no good,吾夠甜
有即場整既pancake,仲有斑蘭味
hagadez 蛋糕有4隻味,coffe,chocolate同其他^^
有涼粉tim(好似)
生果有西瓜,哈密瓜,菠蘿,密瓜
士多啤梨,棉花糖可以點朱古力噴泉!
2014-05-15
用餐優惠