2014-06-22 2571 瀏覽
今日突然間好想去食下吉列豬排。咁搵下搵下就黎左依到,今次係第一次黎。唔想眼闊肚窄浪費食物,所以同朋友一人叫一個set,另外仲有依個吉列野菜。我就叫左依個吉列豚,個吉列豬排都炸得好脆又夠哂鬆化,最緊要係個豬排仲保留到幾多肉汁,食落幾好味,而且份量都算比較大份,食落肯定夠僥,朋友就要依個吉列豚肉蘆荀卷,豚肉質感食落唔夠吉列豬排咁正,但因為有蘆荀,食落唔會正係食豬肉個口感咁悶,白飯又夠粒粒分明,唔會話煮到太爛,食吉列,如果個飯唔好食真係有D浪費。加埋佢地會不停refill D椰菜絲,真係唔錯既! 食左個SET個已經好飽,但仲有吉列野菜,佢份量都唔少嫁,不過食落都算炸得幾香口,最鍾意係個吉列南瓜好正!依到服務都算好好嫁,會好主動咁REFILL椰菜絲,而且味道又唔錯,值得一試。