2014-06-21 2745 瀏覽
今晚好意外地可以同同寶貝一齊去撐腳~諗喺又一城附近有邊D茶記,就諗到黎呢到~由於好肚餓~未到我地就諗到要食乜野~!好幸運一入門口唔洗等就有位~坐底落單~上菜乜都好快~仲點左兩支啤酒啤啤,可唔係太夠凍~霸王鷄 - 一睇個份量好夠~~見到都興奮!但係鷄煮得太熟~唔鮮嫩且冇咩鷄味~黃金蝦 - 水準比過去差左少少~咸蛋黃醬唔夠多~甩甩漏漏, 蝦都唔夠大隻~咬落去唔痛快~涼瓜斑塊 - 斑塊皮部份唔係好厚, 斑塊肉大大件~涼瓜炒得啱啱好~唔錯~~!!泰式豆腐 - 我地以為係乜野新菜式~原來係玉子豆腐上淋上泰式的甜酸汁~噢~有少少失望~這個價錢真係唔抵食~蚝仔蛋 - 真係冇講錯~真係'蚝仔', 蚝仔感覺又細又少~煎蛋都不過不失~只係過得煎得太熟了~蚝仔同蛋都乾晒~傾下講下又一晚~服務員會經常過清理枱面,但係要搵佢落單點菜就難左少少~可能太多客人吧~又唔知係咪我地坐近門口的關係,所以冇咩空調~一邊食一邊出汗呢~ V_V總括黎講..簡簡單單價廉物美~!唔錯的KILL TIME 好地方~!
坐底落單~上菜乜都好快~仲點左兩支啤酒啤啤,可唔係太夠凍~

題外話/補充資料: 店舖洗手間設備唔係咁令人滿意~男女各一格,迫迫細細濕濕窄窄…所以可以的話都係忍耐一下,搵另一個更好的地方解手吧~!
2014-03-18