2014-06-17 1942 瀏覽
朋友介紹,去左幾次,次次都叫成枱野,因為樣樣都好味,好難二選一。但有幾樣每次去都要食---第一樣係南乳炸豬手,好正wo,佢炸左冇左之前個膩,因為d皮香脆,皮下又軟身,好好味!!!唔洗加南乳汁都夠哂味。第二必食係胡椒蜆湯,蜆份量充足,湯味夠胡椒味夠鮮,可能老細好似唔洗錢咁放成斤蜆入去滾湯,唔鮮味就奇啦。第三必食係荷葉飯,份量依然好大,飯身好乾有鮑汁荷葉香。放於飯入面嘅食材很多。真係有質素又抵食。其餘食物都屬於中上質素,能夠用呢個價錢食到好野,值開心呀!另外我想講下呢間食店比人感覺很有人情味,完全係做街坊生意。d員工超親切友善,相信係老闆對員工好,我地食客就有咁好嘅service。環境雖然係較逼,但真係每次都食得好盡慶
其餘食物都屬於中上質素,能夠用呢個價錢食到好野,值開心呀!

2014-05-23
  • 冰梅骨