2014-06-13 7503 瀏覽
朋友同我食生日飯, 精打細算既我地 梗係揀食放題啦 朋友話呢間食過幾好 就試呢間吧.Book左位  , 所以都唔駛點等位可入場個場報置好有酒店FEEL WOW , 感覺幾好 仲有闊落既卡位比我地tim我地坐低左就爭取時間攞野食啦 我同朋友一開始先揀凍盤有青口 , 翡翠螺  , 凍蝦凍蝦幾彈牙 仲有D膏 翡翠螺最好 超大隻 爽口  又juicy 正!!壽司吧 雖然每次只限取4件壽司但都係可以無限次攞的 都算OK啦種類大概有四五款我地專攻三文魚 希靈魚 希靈魚 好爽口但唔肉質鬆化 亦唔會雪到好冰三文魚 好新鮮 而且部分系腩位 相當肥美 級數算中上之後就再去拎燒肉 攞咗一大碟返埋位去燒 D燒肉 肉質尚算鬆軟 又唔會乾爭爭 有啲肉汁牛柳粒、豬扒 牛仔骨 好嫩口牛仔骨 size唔大都幾易燒 仲有D牛味 羊架 肥瘦分佈適中 又唔so 幾好熟食種類有pizza 炸春卷、炸魚柳 餃子、魚蛋...當中pizza最好味 好脆口 魚柳外脆內軟 亦唔覺油利 正 其他就都係一般貨式.最後係甜品 款式多到花都眼亂最低讚係每size 唔大 可以比我地食多幾款當中朱古力蛋糕 好濃朱古力味 又鬆軟 正糯米磁 有綠茶同紅

Book左位  , 所以都唔駛點等位可入場

我地坐低左就爭取時間攞野食啦 我同朋友一開始先揀凍盤
有青口 , 翡翠螺  , 凍蝦
凍蝦幾彈牙 仲有D膏
翡翠螺最好 超大隻 爽口  又juicy 正!!

壽司吧 雖然每次只限取4件壽司
但都係可以無限次攞的 都算OK啦
種類大概有四五款
我地專攻三文魚 希靈魚
希靈魚 好爽口但唔肉質鬆化 亦唔會雪到好冰

三文魚 好新鮮 而且部分系腩位 相當肥美 級數算中上

之後就再去拎燒肉 攞咗一大碟返埋位去燒
D燒肉 肉質尚算鬆軟 又唔會乾爭爭 有啲肉汁
牛柳粒、豬扒 牛仔骨 好嫩口
牛仔骨 size唔大都幾易燒 仲有D牛味
羊架 肥瘦分佈適中 又唔so 幾好

熟食種類有pizza 炸春卷、炸魚柳 餃子、魚蛋...
當中pizza最好味 好脆口 魚柳外脆內軟 亦唔覺油利 正

其他就都係一般貨式.

最後係甜品 款式多到花都眼亂
最低讚係每size 唔大 可以比我地食多幾款

當中朱古力蛋糕 好濃朱古力味 又鬆軟 正

糯米磁 有綠茶同紅豆味 好煙un 禾

堵喱有好多款味, 但味道沒特別啦!

呢餐生日飯除左時間短左d外, 基本上我同朋友都好滿意呀
2014-06-18