2014-06-11 653 瀏覽
夜晚同朋友行過鋰景灣,諗住搵間平小小既地方食野,因為附近全部都係西餐廳,最後決定去呢間東堤度食。三個人叫左三碟飯,三杯凍飲,完全係感到無奈。首先講飯類,選擇就係腸仔,蛋,餐肉,火退,豆豉綾魚,五香肉丁,朱扒牛扒雞亦雞扒,全部都係煎炸,即食類。迫於無奈底下,我叫左個雞扒飯,凍寧茶,62元。朋友A,退蛋飯,凍飲,62元。朋友B,餐蛋面凍飲,52。好無奈!全部勁cheap既野,居然收我呢個價錢,已經非常無奈。食物上菜時間都正常,幾快,但見到個師父同樓面d職員都好污糟,完全無胃口食。食物質素方面,一向走穩陣路線既我,古唔到叫雞扒飯都可以中伏。雞扒,無yip過,完全無味,我古佢應該係就咁炸熟佢就算,未食過咁難食既雞扒飯。朋友A,退蛋飯,正常,隻蛋都煎得幾靚既,但點都唔值42蚊囉。朋友B,公仔面,都正常,係出前一丁黎。飲品,大杯,但要散叫,收20元一杯。環境:十分惡劣!超多昆蟲飛來飛去,好嘔心,好得人驚,比蚊咬左兩次。餐廳入面明明寫住唔比食煙,但有d人都係照食,同職員反映,完全ignore左我。冷氣,好弱,叫左職員開大d,但佢話已經開到最大,咁我地都無辦法。最後我地食完拿拿林即刻走,兩碟碟頭飯,一
三個人叫左三碟飯,三杯凍飲,完全係感到無奈
最後我地食完拿拿林即刻走,兩碟碟頭飯,一碗面,三杯凍飲,176。貴,環境差,食物質素差。