招聘中
今天
今天
22天前
22天前
更多筍工 (9)
餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

2014-06-11 2943 瀏覽
由中學開始食譚仔 一直食到宜家 都有成十幾年個人一直偏好三哥 唔知點解總係覺得三哥正宗d但佢就一次又一次令我失望話說炸醬雞肉酸辣走九芽係我嘅例牌 由以前$16/17蚊一餸米線到宜家$23蚊一餸 我明白材料價格上升 你加價係正常 但你個價錢加完又加 d料就減完再減 實在太過分以前d雞肉係可以滿到舖滿成個碗 宜家就係得果幾條...見到碗米線嗰刻真係呆左..點解可以少得咁過份.. 味道更加唔駛講 愈來愈味精..同個阿姐講佢話宜家每樣都用磅磅過份量先出...唉.. 舖就係咁開 價又係咁加 料就愈來愈少 良心在哪 從前的三哥在哪?最後 喺深水埗兩位做左好耐嘅姨姨店長都已經相繼離職 換來嘅係態度愈來愈差嘅'新一代' 人情味沒有了 食物味道也慢慢消失了 唉好掛住姨姨嗰句" 多謝哂 拜拜"
由中學開始食譚仔 一直食到宜家 都有成十幾年
個人一直偏好三哥 唔知點解總係覺得三哥正宗d
但佢就一次又一次令我失望

人情味沒有了 食物味道也慢慢消失了 唉
好掛住姨姨嗰句" 多謝哂 拜拜"