2014-06-06 22896 瀏覽
突然想食韓國嘢,就即刻同朋友嚟試吓。。估唔到又真係幾好味。。價錢唔貴。。百幾蚊超抵。。講番啲嘢食先。。叫咗個烤牛肋骨配湯嘅餐,揀咗個辣豆腐湯配飯。。坐低無耐就有位靚姐姐走過嚟落單,佢用簡單英語嚟落單嘅。。又有禮貌。。讚。。落完單無幾耐就擺低6碟前菜,個人鐘意辣白菜同波菜。。其他就一般啦。。辣白菜好爽。。又夠味。。超讚。。好似而家近期上緊套講泡菜嘅韓劇,女主角都話,好味嘅泡菜就梗系因為白菜夠新鮮啦。。哈哈。。其他前菜就不過不失啦。。不過有啲奇怪係其中兩碟前菜係沙律嚟。。感覺有啲怪。。到主菜。。烤牛肋骨。。真係超讚。。烤得剛好,好林,有肉味,完全唔鞋口。。好正辣豆腐湯就好熱,又係好好味,不算太辣。。值得一提就係個飯,一路食到尾都熱嘅,因為個碗底厚。。又係超讚。。。
。。讚。。
到主菜。。烤牛肋骨。。真係超讚
。。烤得剛好,好林,有肉味,完全唔鞋口。。好正

辣豆腐湯就好熱,又係好好味,不算太辣。。
  • 牛肋骨