平日的旺角已經人多擠迫,原因不用多說!假日加上香港人,情況簡直慘不忍睹,但總有些原因讓我逼進旺角。多年沒有到樓上cafe,所以專誠請教朋友,找到這間cafe。午餐以cafe來說其實不貴,說是配一杯22蚊的飲品,但除普通檸茶,檸水外,全部都要補差價。結果,點了一杯最安全的熱樁子朱古力。本人並不喜歡cream,但order時不知道有,結果肯定大打折扣,但平心而論:ok la野菌意大利飯伴黑松露醬意大利飯配松露其實真係實無死!一上台好香松露味,唔會太鹹,又無話一味多汁令人太膩。而且菇既數量夠,但如果可以有更多總類就更好!但咁既價錢,我唔會要求咁高!合格!鮮雜菌汁雞肉意大利粉意大利粉既軟硬適中,但唔知咩原因食落覺得好甜!感覺係加得太多糖,我唔會覺得係d菇新鮮既味!雞肉又太多雞皮,對女仔黎講有點兒麻煩cafe而言,食物其實要求不高,但呢到合格有餘!起碼每樣都熱辣辣見到有煙!service很好,職員有求必應!環境一般,無咩特別!乾乾淨淨記憶中二人枱有8張左右,可合成for更多人4人枱大約4張,外加一個大方形area 可 for 10人掛適合傾計既!星期六下午都曾經全場full!可以是朋友聚會長坐既
熱樁子朱古力

鮮雜菌汁意大利粉
鮮雜菌汁雞肉意大利粉

雞肉又太多雞皮,對女仔黎講有點兒麻煩

環境一般,無咩特別!乾乾淨淨
記憶中二人枱有8張左右,可合成for更多人
適合傾計既!
星期六下午都曾經全場full!

可以是朋友聚會長坐既選擇