招聘中
月薪 (面議)
$17,000-$21,000
月薪 (面議)
2014-05-30 5850 瀏覽
Inn side out 由舊址新寧大廈搬到南華會,很慶幸銅鑼灣內還有剝花生的地方,絕無僅有。新地方感覺比舊址大,雖然地點較以前偏遠,但完全無減人氣,當晚星期四晚仍然大排長龍,我等到9點半才入坐吃晚飯呢,果然還是周地花生殼的感覺最親切,哈哈。第一次要入場,要入南華會,會費$120一年送$150cash coupons for Mon-Thur用,這樣當然抵過$20一次性會員啦。當晚點了一個pizza, 1磅hot wings, onion rings, macaroni& cheese同polish sausage. 飲品方面,點了Kirin, Hoegaarden, lemon tea等等。Ham, beacon, peppers, pineapple pizza: 這裡的pizza試過幾款都很好味。不過square甘切割有點"特別"。Hot wings: 唔好以為1磅好多,得6-7件,我中意它的配菜是新鮮西芹,食完炸雞食條西芹即刻refresh哂。onion rings 係每次必點的,炸得剛剛好,上枱時熱騰騰的。Macaroni & cheese: 有點鹹,好滯,食兩啖飽左。The

The polish sausage: 本身sausage味道ok的,但醬料味道太奇怪了,是一陣膠味的beer house mustard。

kirin 面有沙冰的,夏天飲,正!

另外推介這裡的nachos,ribs都唔錯的。
2014-05-14
用餐優惠