2014-05-27 7999 瀏覽
二個人,食1830,一到已經好多人,埋位坐,枱堅細,根本枱同枱間無乜位,諗住同情人細細絲語,唔啱了。。。講食物,九成ok, 羊胺勁like,like。。,芝麻雞翼好食,仲有叫左三款牛,其中二款又係好味,但其中一款就un左d,但邊款打邊款,忘記了,還有鹽燒蝦又幾好味,隻蝦又唔會霉,肉質好,當然仲有點左d壽司食,款唔係多,但質素都不錯,仲有食左d天婦羅,雞串,雞軟骨,仲有幾種炸食物,老實,就無驚喜,但可以的,放心。。。講咁耐,無刺身嗎?當然第一round就食刺身啦,三文魚,吞拿魚,飽片,八爪魚,北寄貝,甜蝦等,好味道,得呀。。。好食,故然要encore,出事,頂,第二round,吞拿魚一望就賣相唔得,食落,un 嫁,三文魚又係,感覺係比d邊皮位你食,點解咁呀!。唔係我一個有呢個感覺,隔離枱,都有咁講(真係坐得太近了),既然其它食物做得咁好,做乜唔連刺身都keep落去,可惜可惜,希望有改善吧,如果成本會高,我相信每個人貴20—30,都有一定食客。總括而言,呢個放題都係叫""正""
二個人,食1830,一到已經好多人,埋位坐,枱堅細
,根本枱同枱間無乜位,諗住同情人細細絲語,唔啱了
。。。講食物,九成ok, 羊胺勁like,like。。
。。。好食,故然要encore,出事

總括而言,呢個放題都係叫""正""
2014-05-27
  • 芝麻雞翼