2014-05-24 3231 瀏覽
喺朗豪坊經過近又好多次,但一次都冇食過,從來都冇人提議食li間。既然今次由我話事,又試下新野啦。a la carte價錢好似同銀座梅林差唔多,lunch set 平D,$70幾起。吉列黑豚肉,可以配烏冬或者飯。椰菜絲沙律可以配蘋果沙律醬同青瓜沙律醬。蘋果醬好重味,個人鍾意青瓜清新D。炸得唔錯,豚肉肥瘦兼備,唔錯 便當,放到成枱都係好豐富 沙律麻麻,椰菜絲沙律好食D。刺身都幾肥美,唔錯。吉到蝦,蠔同黑豚肉,3款都唔錯。整體都唔錯,食物質素還可以,唔算好好食,但唔差。裝修好有日式感覺,而且座位好闊,坐得幾舒服。人唔算多,靜靜地適合傾下計。服務都幾好,好有禮貌。相比之下,除左青瓜沙律醬,銀座梅林食物方面比近又出色,其他都不相伯仲。

便當,放到成枱都係好豐富