2014-05-23 4861 瀏覽
每次黎呢度、主打都係egg Benedict、每人叫一份就好滿足今次有個朋友麻麻地egg Benedict、但想黎試下呢度既其他野食,所有就早一日訂左呢度一齊傾下少女心事本來其實都唔想再黎食、上次覺得個egg Benedict唔再驚喜了!但好在再黎食多次因為今次另外兩款食物都不錯我們三個人叫左三樣野:1. Egg Benedict Ham Egg Benedict 都係唔少得既!始於都係主腳…係未先??!今次食左ham egg Benedict 我個人就覺得好一般囉!下次食番三文魚會好點!2. New Zealand Lamb Burger強烈推介!非常Juicy羊肉好淋、配上芝士、好好好好味好多謝我果兩位朋友…多謝佢地係食羊、因為好多朋友都唔食哈哈!nonono 最重要係多謝佢地時日就我叫羊食3. Mushroom Olive Oil Linguine呢隻麵係randomly擇既、覺得口感不錯、比較硬身成隻麵都唔係好濃味、嫌淡!我覺得okay
我們三個人叫左三樣野:
1. Egg Benedict Ham

2. New Zealand Lamb Burger
強烈推介!非常Juicy
羊肉好淋、配上芝士、好好好好味
好多謝我果兩位朋友…多謝佢地係食羊、因為好多朋友都唔食
哈哈!nonono 最重要係多謝佢地時日就我叫羊食
呢隻麵係randomly擇既、覺得口感不錯、比較硬身
成隻麵都唔係好濃味、嫌淡!我覺得okay
2014-05-09