大滿喜質素愈來愈差,我之前食過2次覺得唔錯, 野食方面都好多元及新鮮,於是mother's day 拉大隊同親戚屋企人唸住開開心心食餐飽,仲預左個蛋糕仔唸住比驚喜媽咪。 一入門口其實已經見有家人同個帯位既侍應吵緊, 但個男客人勁惡,最後個侍應居然怕左佢....香港係咪真係演變到好似強國咁? 我地斯文人就被人蝦?? 事源我去之前見yahoo團購有優惠券,我未買之前就打左去問大滿喜,講明咩時間;咩日子;訂左幾多位;係食晚市既,問佢係咪都可以用呢張優惠券啦,個女職員話可以,RECONFIRM我多一次我個日子, 仲叫我結帳時show比侍應睇就ok,仲話要print出泥唔可以電話show果張優惠券。 點知結帳果時,d職員話唔知有呢張優惠券,從來無呢張優惠券 ! 之後又話原來有但係又話呢個時段唔用得! 於是我叫左聽我電話我個staff出來問清楚,點知就出左個confirm我booking的男侍應,仲話找唔到應允我用得果張COUPON果位女waitress,之後個男的就話係我責任啦~仲好無禮貌咁把疊COUPON推到我塊面前面叫我睇清楚先~!! 又話我唔可以話係佢地錯因為咁佢地係要賠! 賠就岩啦就

事源我去之前見yahoo團購有優惠券,我未買之前就打左去問大滿喜,講明咩時間;咩日子;訂左幾多位;係食晚市既,問佢係咪都可以用呢張優惠券啦,個女職員話可以,RECONFIRM我多一次我個日子, 仲叫我結帳時show比侍應睇就ok,仲話要print出泥唔可以電話show果張優惠券。 點知結帳果時,d職員話唔知有呢張優惠券,從來無呢張優惠券 ! 之後又話原來有但係又話呢個時段唔用得! 於是我叫左聽我電話我個staff出來問清楚,點知就出左個confirm我booking的男侍應,仲話找唔到應允我用得果張COUPON果位女waitress,之後個男的就話係我責任啦~仲好無禮貌咁把疊COUPON推到我塊面前面叫我睇清楚先~!! 又話我唔可以話係佢地錯因為咁佢地係要賠! 賠就岩啦就係想你地做錯野企定姐! 吵完一輪我家人都叫我算,反正錢唔係比唔起,搞壞左氣氛仲唔好,好,我忍! 我都唔想比人覺得香港人下下都鍾意投訴啦, 唸住退一步海濶天空,HA ! 點知~ 仲有下文!

到我地岩岩攞個蛋糕出泥果時,見d單的野食好耐都未到就問個侍應啦,點知佢話唔見廚房有我地D單,仲問我地係點左咩! ! 漏哂d單都算! 之後仲衰~!

咁岩岩拎個蛋糕出泥啦
切都未切,有個短頭髮黑口黑面侍應突然衝埋泥話好多人等位,要我地5分鐘之後交枱。。。 我地呆哂望住佢,咩佢睇唔到我地未食完咩? 個蛋糕岩岩拎出來JA WO....仲要佢催完我地之後,d漏哂單既食物又無啦啦而家出爐上枱! 咁小姐你認為我地點樣5分鐘後交到枱呀? 全間大滿喜得一張枱用??? 你地廚房已經漏單仲態度咁差趕客走?!佢見我地有微言,仲響隔離汁台果時,專特大大聲call機出去reception叫佢5分鐘後清我地枱! 然後係咁眼超超我地....即係其實佢都唔應該拋頭露面出泥做日本餐廳侍應啦~! 何況呢間放題有價錢都屬於中上架~我地比左錢無得食我安安落落落仲要受你地氣...

真心,我唔會再去
,大滿喜之前的確係唔錯,但水準keep唔到,果d優惠券就算可以再去,我都無唸住去! 各位,唔好再幫襯旺角創興呢間大滿喜喇,隨時受氣多過你食落肚既野呀!
題外話/補充資料: 今次去完真係令我好失望
母親節