第一次食咁差又咁貴的自助餐,食物種類少,行一兩轉就食晒9成的款式,補充的食品仲要不是原來的款式(比原來的食品更差)。款式不多不是最難接受,最難接受是食物的品質及味道差。1. 長腳蟹的蟹肉約只有一枝木筷子粗,而且肉質有啲(媒)。2. 三文魚刺身呈現瘀黑色。3.燒牛肉太韌同太咸。4.生蠔太細(只有兩節手指頭大)及有腥味。5.熱食的只有松露薯蓉是值得推介,因為它們落咗松露醬好香松露味。(多謝松露醬)6.番茄湯都好飲,我都飲咗兩碗。7.沙律菜最初都唔錯,但之後換咗另一啲就差好多。8.甜品冇樣好食,連雪糕都有怪味。9.其他「尾」食就唔多講喇!總結,今次「蝕」大咗,我攞咗兩轉就攞晒場內九成的食物,剩返個一成係比啲「厚多士」搶晒(一塊厚多士攞半盆,兩塊厚多士就攞晒),我一家七口比咗成三千蚊,我食完之後仲要肚餓食糖水。唉...今餐分數:食物品質:-100失望指數:+100飽足指數:-   50推介指數:-1000(唔想累朋友)
款式不多不是最難接受,最難接受是食物的品質及味道差。
1. 長腳蟹的蟹肉約只有一枝木筷子粗,而且肉質有啲(媒)。
2. 三文魚刺身呈現瘀黑色。
3.燒牛肉太韌同太咸。
4.生蠔太細(只有兩節手指頭大)及有腥味。
6.番茄湯都好飲,我都飲咗兩碗。
7.沙律菜最初都唔錯,但之後換咗另一啲就差好多。
8.甜品冇樣好食,連雪糕都有怪味。
9.其他「尾」食就唔多講喇!

今餐分數:
食物品質:-100
失望指數:+100
飽足指數:-   50
推介指數:-1000(唔想累朋友)
2014-05-05
生日