馬哥孛羅咖啡廳

Cafe Marco
餐廳: 馬哥孛羅咖啡廳
資訊:

2014-05-17 10540 瀏覽
想食自助餐唔想食夜晚甘貴、又驚午市自助餐太頹??!可以試下馬可孛羅酒店既自助餐呢度午市已經有長腳蟹食嫁喇!係未好抵食呢??! 長腳蟹唔係淨係得腳囉、好多拑、全部好多肉阿媽係尾聲都出去拎多輪 (中途曾經無再添長腳蟹)、 阿媽話最後一次拎既長腳蟹有點老  之前果些都無問題呢度西餐、中菜、火鍋、印度菜應有盡有西餐方面: 西冷牛排應要求下、只會切一片俾你 當然!如果你要既、果位師傅都好好人會切多一塊甘多俾你牛排唔錯、好嫩唔老!但羊就得了!無乜味!淨係知自己咬緊舊肉廚師即場煮既牛肉粒幾好味!非常juicy印度菜一直係我至愛之一 今日難得可以俾我任點醬、我當然有殺錯無放過簿餅選擇都多、某幾種係出面都少見   印籍廚師好好人甘用中文提醒我某隻綠色醬超辣、介紹隻醬俾我話好甜、可以適合我多點    我就同佢講話無見過呢隻綠色醬…等我試下!點知真係唔係普通既辣!我即刻走番去加點佢介紹既甜醬、點知係唔係普通既甜! 爆甜!呢d甘獨特既咖哩醬睇黎都唔係好適合我!!我都係點番一般既醬三文魚當然唔少得!我食得最多就係三文魚呢度既三文魚塊塊厚切!最後當然唔少得甜品啦!我黎野都唔食就影左相先費事整間蛋糕俾人切晒、
想食自助餐唔想食夜晚甘貴、又驚午市自助餐太頹??!
可以試下馬可孛羅酒店既自助餐
呢度午市已經有長腳蟹食嫁喇!係未好抵食呢??!

長腳蟹唔係淨係得腳囉、好多拑、全部好多肉
 之前果些都無問題

呢度西餐、中菜、火鍋、印度菜應有盡有

牛排唔錯、好嫩唔老!
但羊就得了!無乜味!淨係知自己咬緊舊肉
廚師即場煮既牛肉粒幾好味!非常juicy

爆甜!
呢d甘獨特既咖哩醬睇黎都唔係好適合我!!我都係點番一般既醬

三文魚當然唔少得!我食得最多就係三文魚
呢度既三文魚塊塊厚切!
最後當然唔少得甜品啦!我黎野都唔食就影左相先
費事整間蛋糕俾人切晒、影得唔靚

呢度既蛋糕都好精美!海港城而家出面有個超大既蜘蛛俠、呢度都響應整左蜘蛛俠蛋糕
  好精緻吸引!
雪糕唔知係咩牌子呢?好好味!尤其士多啤利味!

唯一唔好既係心太軟出得太遲、又出得少喎!被個廚師串拎得多、大佬呀!我們有六個人、唔係我食晒!

午市自助餐有各人有飲品一杯送、但杯野飲等左成半粒鐘

2014-05-05