餐廳: The Lounge (香港JW萬豪酒店)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
餐廳: The Lounge (香港JW萬豪酒店)
資訊:

2014-05-13 28371 瀏覽
J先生想起他姐姐年初送贈一張 JW MARRIOTT GIFT CARD, 內有 $400, 五月底到期; 我倆打算今日去試試 TEA BUFFET及慶祝我的舊曆生辰TEA BUFFET食物款式不多煙三文魚夠鮮, 沒味道的鴨胸, 青紅蘋果好清香! J先生 - 沙律碗仔翅一般!貴妃蚌好鮮甜 刺身得三款 - 太普通沒吃圖上 J先生-壽司圖下芒果龍蝦壽司 芒果龍蝦味道好夾!鰻魚壽司 濃濃鰻魚醬汁!螺肉 螺肉清甜! 西班牙火腿過乾 沒有咸香味 香茅雞翼 煮得少少過火!乳鴿 燒到剛熟, 肉嫰!燒賣 一般! 什錦生滾粥足料而粥底夠綿  J先生 - 甜品OPERA 多重層次朱古力朱古力布朗尼 好香朱古力紐約芝士餅 芝士餅入口即溶伯爵茶蛋糕 鬆軟蛋糕有啖啖伯爵茶味 J先生 - 鬆餅 圖左 甜絲思 - 超淡的茶 服務員講: 玫瑰花茶+檸檬茶圖右 J先生 - 菠蘿青檸THE LOUNGE 總結: 還可一試!
TEA BUFFET食物款式不多
沙律
煙三文魚夠鮮, 沒味道的鴨胸, 青紅蘋果好清香!
J先生 - 沙律

刺身得三款 - 太普通沒吃

圖上 J先生-壽司
圖下
芒果龍蝦壽司
芒果龍蝦味道好夾!
鰻魚壽司
過乾 沒有咸香味

香茅雞翼
煮得少少過火!
乳鴿
燒到剛熟, 肉嫰!
燒賣

甜絲思
圖左 甜絲思 - 超淡的茶
服務員講: 玫瑰花茶+檸檬茶
圖右 J先生 - 菠蘿青檸
THE LOUNGE 總結: 還可一試!

2014-04-30
用餐優惠