2014-05-06 3206 瀏覽
叫左炸bb鴿、流沙包、酸甜炸雲吞、蜆介鯪魚球同幾個點心重點想講下有寫名果4樣野!炸bb鴿,凍!皮又林!!一定唔係新鮮炸起!2隻bb鴿上枱係謝晒皮乾晒水!流沙包,名符其實,「流」沙包!係熱gei不過咬開唔流兼食唔到蛋黃香味!酸甜炸雲吞,一上枱3隻雲吞油林林,我覺得係油浸雲吞多過炸雲吞囉!食完仲要見到下面張吸油紙d油多到滴得出……蜆介鯪魚球,先講蜆介,蜆介係呢個小食嘅靈魂所在,成碟蜆介得一粒蜆仔、一小堆薑絲同2大片裝飾用嘅辣椒!然後鯪魚球粉多過魚,林pat pat,一d都唔彈牙!服務態度極差,侍應十問九唔應又黑口黑面咁!埋單送coupon好似施捨乞丐咁掉晒枱面咁!!餐具仲全部都未洗乾淨有漬添!!我覺得d野食差成咁,個廚師侮辱自己份工不單止,仲簡直係浪費食物!!
叫左炸bb鴿、流沙包、酸甜炸雲吞、蜆介鯪魚球同幾個點心
重點想講下有寫名果4樣野!

餐具仲全部都未洗乾淨有漬添!!