2014-05-06 4336 瀏覽
平時去開尖沙咀,旺角食放題,老尖就三佰幾,貴D質素好小小但又唔值這個價,旺角就佰幾二佰蚊,張貨就價,質素麻麻,有次约咗朋友去红磡(加㐅賀)用餐,途經發現這間放题,同朋友攪到心大心细,因為九点嗰場都係兩佰蚊有找,同朋友相討完三比二通過就去試試,结果真的有驚喜,裝修還可以,日式和風嗰種,服務都幾好,可能當天不是太多客人,最好就係D剌身,寿司,串燒,剌身品種好多夠新鲜,有要求的我都覺得滿意,寿司首選海胆,鹅肝,軟殼蚧手卷,火炙三文鱼,火炙左口鱼邊,入口即溶一個字正,串燒首選大蝦,生蠔,未食落口巳经流哂口水,因為香味寧我食欲大增,飲品就主打樂天品牌真係質素至上,連火鍋都有只可用超值嚟形容還有天婦羅,羊架都係合格之作,唯一失望就係冇雪糕,不過有糖水送整體好滿意,一定有下次
平時去開尖沙咀,旺角食放題,
只可用超值嚟形容
整體好滿意,一定有下次
2014-05-05
$198 (宵夜)
用餐優惠
信用卡優惠