2014-05-05 2340 瀏覽
由於一早已book位,所以一行四人去到即入坐餐廳屬於細且嘈雜,和友人傾計要鬥大聲呢lol餐牌種類多,真係唔知簡咩好>< , 最後我決定了法式煎大蝦野菌墨魚麵 ,而友人則是德國肉腸龍利柳配珍珠米、黑椒洋蔥厚切豬排配珍珠米、黑松露香菇大蝦意粉。我點的大蝦不大,只有2小隻,但蝦肉彈牙且新鮮,沒有一點雪味,至於意粉則帶有酸甜味,因用蕃茄野菌炒,相反卻吃不到墨魚味友人的則試了豬排2小塊,肉質非常嫩,一點都唔''鞋''口,加埋黑椒洋蔥非常惹味友人說唯一不足是珍珠米太''林'',不好吃,這裏失了一點分數。其餘2款我則沒有試,但聽友人說好吃,而且仲好快食哂添 齋睇表情同動作就知好好食總括而言確實不錯,而且價錢不貴,食物素質好,侍應又有禮貌,不過可能出面太多人既關係,一食完佢會問你仲有冇其他order,然後就會幫你收碟,效率之快,想傾多陣計都唔得><
由於一早已book位,所以一行四人去到即入坐

餐廳屬於細且嘈雜,和友人傾計要鬥大聲呢lol

其餘2款我則沒有試,但聽友人說好吃,而且仲好快食哂添
齋睇表情同動作就知好好食