2014-05-04 11798 瀏覽
前幾晚去左元朗同好耐無見既朋友食飯, 當然係佢帶我地去食野,去到一坐低就有個鍋比人打邊爐,幾正喎,出去睇下有咩野食攞黎燒先,今次依到既燒烤野食多過之前去既地方。而燒烤食物都有番咁上下水準。由其是係雞翼,真係好入味,唔錯唔錯,當然要試食埋佢地D熟食,個燒雞好好味,起碼唔會乾哂。另外仲有個羊脾。之後生菜包著佢咁,羊肉生菜包非常新奇,佢仲有幾種醬你揀,不過都係想食原汁原味,唔錯呀果然。燒左一個鐘到就差不多夠皮,果然要試食埋甜品。甜品味道都唔錯,款式都幾多下,啲果燵就係我最愛。最可愛就係一有得自己整棉花糖,講埋比你聽點整,仲有朱古力噴泉,個朱古力漿唔錯,甜味岩岩好,仲有爆谷,到底依到係咪韓燒黎嫁,咁多野食既。棉花糖機, 爆谷機同朱古力噴泉,都唔似你韓燒會有既野,不過依到做到,而且食物既質素都幾好高。
當然要試食埋佢地D熟食,個燒雞好好味,起碼唔會乾哂。另外仲有個羊脾。之後生菜包著佢咁,羊肉生菜包非常新奇,佢仲有幾種醬你揀,不過都係想食原汁原味,唔錯呀果然。燒左一個鐘到就差不多夠皮,果然要試食埋甜品甜品味道都唔錯,款式都幾多下,啲果燵就係我最愛。最可愛就係一有得自己整棉花糖,講埋比你聽點整,仲有朱古力噴泉,個朱古力漿唔錯,甜味岩岩好,仲有爆谷,到底依到係咪韓燒黎嫁,咁多野食既。棉花糖機, 爆谷機同朱古力噴泉,都唔似你韓燒會有既野,不過依到做到,而且食物既質素都幾好高。