2014-04-29 12390 瀏覽
今次唔係walkin上黎嚕,提早bk定枱。因為怕會fullhouse.所以今次醒目左 話說今日同女朋友仔慶祝年半,邊敢walkin上去,如果無枱咪大獲。bk左8點45,1點幾已經有滿屋既職員打黎comfrim仲比定bking no我地,仲再三叮囑要緊記,話方便攞枱..。。。入正題先。。。。因為好早睇完戲既關係,8點半就去到滿屋樓下喇,見到已經有80幾人排緊隊,亦都見到有滿屋既職員喺度安排。嚟度又問多我地一次個bking no.話方便入坐。答9準時入坐,我地上到去眼見都有半場嚕。好彩有bk枱,如果唔係可能坐門口p.s 因為見到門口都有枱一坐底咩都唔理係咁填係咁填。講番食物先.當然要講講刺身先啦,因為個人比較喜歡甜蝦,帶子。依度好就好在keep到新鮮,帶子仲比上次大粒左..至愛甜蝦燒物方面,蝦好有味,仲有一定要堆介既就係菠蘿,酸酸甜甜好開胃炸物,我食左南瓜,炸粉唔厚,但南瓜味無嘜,仲有個多春魚👍👍👍正。Sushi.蟹棒雖然普通但ok既。三文魚腩正。值得一提既黑松露𤘪丹蝦壽司,係正既^_^不過最衰係壽司會飽肚.。。。。牛奶鍋個味無咩,勝在唔係真係咁大,岩哂2個人又有抽獎,氣氛越抽越投入,不幸
至愛甜蝦

燒物方面,蝦好有味
,仲有一定要堆介既就係菠蘿,酸酸甜甜好開胃
。。。。牛奶鍋個味無咩,勝在唔係真係咁大,岩哂2個人
又有抽獎,氣氛越抽越投入,不幸既我無抽獎運😩隔離2枱都中so sad.食埋甜品,有豆腐花,雖然係迷你,但可以任食good啦。可惜既無左個布丁雞蛋嚕,走嗰陣服務員都好好笑容咁講88.唔會掛住執枱
Ps,我都係唔習慣相機食先,所以相較少。sorry喔。
繼續support.講多句,等緊入座嗰陣見到門口有memo話5月中會有分店仲要喺九龍。等開舖去食下先

2014-04-24
紀念日