2014-04-15 1878 瀏覽
India 咖喱!聽人講話幾好食所以黎試下。食物就真係好普通,但服務態度就好好,老闆/待應都識講中文,佢地好多同鄉都黎食,眼見對面個india 人叫左薄餅有個酸醬,我叫薄餅就無酸醬,我眼甘甘望住佢個醬,佢竟然開口同我講“試下啦,個醬好好味架,酸酸地少少辣, 你問個待應攞啦,唔使錢架” 佢地其實真係好有善。講返啲食物:牛腩咖喱拼薄餅 45蚊個咖喱好濃,唔會有椰香個隻咖喱。牛腩好淋,又夠多,但我覺得都唔係好特別。個薄餅好un,啲粉好似未熟哂咁,個薄餅令到今晚餐飯扣左好多分。薯仔薄餅 14蚊佢入面有啲咖喱,好辣,食左一啖完全食唔到,本身我食唔到辣,所以不宜比評價。但我朋友就食哂。咖喱雞翼 15蚊兩隻全翼好大舊粉炸到好大舊,橙紅色既雞翼,個樣好似好惹味,食落無想像中咁惹味,好普通。堂食其間有好多人黎買外賣,相當受歡迎,不過唔太啱我心水。不過值得一試!
India 咖喱!聽人講話幾好食所以黎試下。

講返啲食物:
牛腩咖喱拼薄餅 45蚊