2014-04-14 2853 瀏覽
食飽行左陣,我地又去左食野,qqbb話想食呢度好耐,又拖住小宅女跑左上黎食喇。上到去1015左右,都係要排隊既,有個靚女用普通話叫我排後面就可以了,我馬上問qqbb乜我似大陸人咩,qqbb馬上解釋話呢間係台灣cafe黎,係台灣人黎架!我真係大鄉里出城咩都唔知!其間,靚女俾?左兩本好似報紙既meun我地睇住先。等左10分鐘左右入得,雖然靚女無帶我地去台度,但係好清晰講左去邊張台,我地馬上點野食,熱綠茶歐蕾,芝士雞pizza,同海鹽雪糕鬆餅。坐得有d密,見到個個都有叫鬆餅。姐姐話人頭計野飲唔計野食,迫我地再叫多杯,我地加左熱鮮果茶。好快有得食!個pizza有d唔夠熱,但係都好味既。好快又上左個綠茶歐蕾同鮮果茶。 綠茶歐蕾同台灣一樣都係果種假假地既 綠茶味,不過做得幾好味,仲有個細發蛋器俾你搞勻杯野。 鮮果茶基本上係熱果汁,飲到有橙有桔有蘋果同菠蘿,茶就唔覺啦,飲飲下好酸,飲左兩杯仔放棄左。最後來鬆餅,好大份,其實舊餅麻麻地太硬又好大份,我地唔知點解側邊兩個女仔食一人叫一碟野之後仲可以一人食多一份鬆餅,好犀利!大食如我兩都做唔到!小小地食下係好味既,不過四個人食會好好多。我地最後都係放涼左食

好快有得食!個pizza有d唔夠熱,但係都好味既。
最後來鬆餅,好大份,其實舊餅麻麻地太硬又好大份,我地唔知點解側邊兩個女仔食一人叫一碟野之後仲可以一人食多一份鬆餅,好犀利!大食如我兩都做唔到!小小地食下係好味既,不過四個人食會好好多。我地最後都係放涼左食唔哂
不過呢間野好青春,連洗碗果個姐姐都好young好靚女!