2014-04-14 11083 瀏覽
其實對韓國菜興趣不大, 咁啱有朋友想試,咪試下囉。 我地食早場,6:30 到個場都幾乎都full 曬, 心諗係咪真係咁好食呀!朋友對韓國菜好有研究, 仲話依樹非常正宗,同佢係韓國食嘅一樣味道咁話喎。我本身對韓國菜無研究嘅,不過我都覺得係可以一試。不過佢地每張枱限時90分鐘,其實有d 趕,唔係慢慢歎style! 一坐低就見到一檯都係野,有韓式醬料、前菜幾款,芽菜湯,一壺凍玄米茶。感覺上同韓國街d 餐廳一樣咁正宗。豬肉果d 都好新鮮,ok 好味,唔多講。海鮮餅就普通。豬大腸好勁腸味,平時喜歡食豬腸嘅人一定要試。反而印象最深刻就係豬皮, 我之前食韓燒都冇試過燒豬皮,覺得好特別,原來係咁好味! 燒豬皮好煙韌 , 又香口, 有d 甜甜地,而且唔會成口油!推介推介 !

2014-03-22
  • 豬皮