2014-04-10 11817 瀏覽
話說約左個好耐冇見既朋友食飯,朋友鐘意食日本野 而我好耐之前又食過呢間放題,覺得唔差啵 就帶朋友黎試下 一入到去坐低 見到張枱紙同之前唔同左 而家粉紅色都幾特別;)之後緊係畫野食啦,d野食既款式都唔同左 可能係我太耐冇黎@@ 上菜都好快就講下有咩野好食啦 刺身就一定必叫啦,今次既刺身比之前更加厚切!!!正!仲好新鮮我最鐘意食甜蝦同榮螺片 勁鮮甜 朋友唔係好食刺身甜蝦都覺得好正 令佢一試難忘 刺身係我畫幾多真係黎足比我 壽司都冇叫太多 因為唔想食太多飯另外,講下熟食野啦!炸物好脆,個一口芝士拉長黎食都唔會斷 食落又唔覺好制串燒好夠熱 火雞腎串好爽好夠味 波羅串燒出黎好甜又多汁,串燒就正係叫左呢兩樣天婦羅冇左我鐘意食既茄子 不過唔緊要啦有大蝦 炸個個粉都唔算厚牛肉薄燒好香 好似有d葱同蒜蓉,但係食食下覺得咸左小小一品料理有個甜甜地既豬頸肉,第一啖食落去個邊位有小小脆嫁 睇得出師傅應該好有心機去煮 good!仲有兩樣係必食嫁:大蝦pizza同芝士帆立貝就係貪個pizza多芝士 又唔會太大塊 個底係薄脆鐘意食芝士既朋友就岩哂啦;)帆立貝同芝士都好夾 重要粒帆立貝都唔細粒, 我
就帶朋友黎試下

一入到去坐低 見到張枱紙同之前唔同左
而家粉紅色都幾特別;)
就講下有咩野好食啦

我最鐘意食甜蝦同榮螺片 勁鮮甜

朋友唔係好食刺身甜蝦都覺得好正 令佢一試難忘

刺身係我畫幾多真係黎足比我
壽司都冇叫太多 因為唔想食太多飯
另外,講下熟食野啦!
炸物好脆,個一口芝士拉長黎食都唔會斷

食落又唔覺好制
牛肉薄燒好香 好似有d葱同蒜蓉,但係食食下覺得咸左小小
good!

仲有兩樣係必食嫁:大蝦pizza同芝士帆立貝
就係貪個pizza多芝士 又唔會太大塊 個底係薄脆
鐘意食芝士既朋友就岩哂啦;)
帆立貝同芝士都好夾 重要粒帆立貝都唔細粒, 我覺得好有誠意,出面應該都未必食到一啖放落口勁熱 差d辣親個咀><

呢度既甜品雖然正係得雪糕,但係有好多款比你揀 一係就係自己'畢',一係就雪糕杯 正係雪糕杯都有三四款
個雪糕有d難'畢' 用雙手都要好用力
題外話/補充資料: 我覺得好抵食 食物款式夠多 有自己既風格:) 做得都好足好滿意 出面都未必食到同款既食物! 希望一直keep住水準;)
2014-04-02
  • 火雞腎串