同太座來這裡都好幾次了, 發覺除咗下午茶時段稍稍人多之外其他時間都比較上多吉位, 雖然沒有什麼套餐而大部份是散叫, 但價錢亦算適中尤其是份量是絕對比付出的”多”以現今大家都付了一半商場租金而言, 亦可能這裏有另一搵錢途徑-出爐麵飽/西餅! 當日我們叫咗:烤雞件沙律 伴糖芯蛋 – 雞件的肉係嫩滑個隻, 糖芯蛋亦合符標準, 沙律菜雖然較為單一但個汁都可以啦, 重有一兩粒飽粒添!香腸拼盤有成6條腸 – 都算係咁啦, 伴一個類似黃汁嘅汁, 好多時在一些食德國咸豬手店會有呢種香腸拼盤但郁下都成二百多, 這裏只須兩位数字實在抵食,雖則條数少一至兩條但都係抵食,另外散叫一杯熱巧克力, OK 幾有口感, 一杯ESPRESSO 都算合格嘅, 但見隔離枱叫咗杯”LATTE”但好明顯做咖啡的人不懂拉花亦可能公司無要求啦, 所以我寧願叫杯特濃咖啡好過!***其他的有機會再試***
另外散叫一杯熱巧克力
, OK 幾有口感, 一杯ESPRESSO
***其他的有機會再試***
2013-11-16