2014-04-03 17028 瀏覽
吉壽既位其實非常之多,所以係我地無book位既情況之下即興決定都好彩有位,可能我地唔係太多人喇,依到既價錢相對其他放題都算係比較平,不過食物都算唔錯。依到既食物種類都好多,所以我地樣樣都想試下,。魚生係新鮮既而且好厚,,三文魚好鬼正我覺得,炸物都好好食,炸蠔,炸蝦咩炸野都叫左幾件,有個好得意既蕃薯仔,食落好甜,好正,而且唔多粉,炸野絕對係食得過,不過壽司就好一般,唔夠凍呀因為,其他都唔錯既,不過入面環境就逼左少少,不過都大致上都OK,不過人手就好似唔係好夠,一定要叫人黎收野先有人收,不過佢地既服務係ok既,唔會見到你都當見唔到,又好有禮貌,今次食左好多刺身同炸野,但未試到佢地D小食同小菜,下次去既希望試到,同埋希望可以唔洗book位。