2014-03-31 3361 瀏覽
好耐無食過和花亭 ,今日終於可以去食 下!一去到,侍應姐姐比左張飛我叫我係出面排隊等等,等左差唔多7分鐘左右,有位 ,2個人比張卡位,坐得幾舒服,有時食其他日本餐廳,坐得唔舒服又逼,又趕人走,但呢度就可以慢慢坐,唔嘈又乾淨!點左幾樣野, 首先吉烈蝦卷比想象中大件,平時少吃卷物的我,今天一看見餐牌就要點,賣相很吸引,真係比想像中好味! 之後海膽跟三文魚籽壽司一齊送上,海膽好新鮮!而三文魚籽好大粒,好清甜,完全沒有腥味!抵讚!試了新推介~虎蝦,如果喜愛吃生蝦的朋友,一定要試,值得推介!最想試自家制玉子壽司, 竟然暫停供應,有點兒失望!總括所有壽司都不錯,由等位到上菜,都算是快,侍應都很有禮貌,可以值得再光顧 !
好耐無食過和花亭
,今日終於可以去食