2014-03-27 13757 瀏覽
咁啱向附近做完野, 男朋友問我想食乜, 就上openrice搵日式放題, 見到有生蠔食喎! 就即管試下。附近有觀塘工業大廈嘅停車場, 泊車好方便。 去到七點半左右, 唔洗等即刻有位。一坐低即刻叫生蠔併盤先 再叫其他刺身, 熟食等。 野食上得都幾快, 冇漏單。 生蠔併盤一擺低, 咦! 比想像中好喎! 啲生蠔唔算細隻, 而且仲幾好味添! 有驚喜喎! 生蠔併盤入面仲有珍寶帶子同青口, 三樣都係我喜歡的 而且仲任你叫, 如果好似我咁中意食生蠔可以叫多幾次啊!!另外啲熱食都係不錯的, 炸一口芝士都唔係度度有, 又係我好中意食嘅野唯一我覺得唔好就係啲位比較逼, 但整體感覺都算幾好。 有機會再來

• 生蠔, 炸一口芝士