餐廳: 一杯鐵板燒居酒屋
資訊:

2014-03-23 6766 瀏覽
上個禮拜晚無等到,今個星期一定要食到。一于中午來,11點九左右來到,無咩人。12點半開始多人,建議大家想食可以中午來。裝修很特別,好像日本嘅市場一樣。 關西二品燒 78自選餡料,有魷魚,蝦仁,干貝,泡菜,牛筋,芝士等選擇,我地選咗牛筋同魷魚。上到來,好大份啊,侍應幫我地一開9份。只見餡料呼之欲出,除自選餡料之外,還有雞蛋,椰菜,外加薄薄嘅餅皮,澆上燒汁,沙律醬,小熊話好似大碼嘅章魚燒喔。本蛇獨力食咗5舊,好飽啊。 鐵板三文魚扒定食 85有湯,米飯,漬物。三文魚扒外脆裡嫩,外皮很脆,猛火之下鎖住了三文魚嘅肉汁,鮮味十足。旁邊還配上蘑菇炒芽菜,就是有點油。 東洋卷 55蛋皮包著牛油果,鰻魚,蟹子。一口咬下去層次很豐富,各樣也很出色。唯一不足是蛋皮沒什麽香味,味如嚼蠟,需要改進,下次不會點了。
裝修很特別,好像日本嘅市場一樣。
關西二品燒 78
鐵板三文魚扒定食 85