2014-03-12 522 瀏覽
今日又泥朗豪坊原本諗住睇戲 但仍未夠鐘睇戲 但大良既男朋友又叫肚餓 唯有快快脆食個tea醫醫肚拉。其實我真系覺得呢間吉野家太細 細到根本無位 細到根本坐得好逼 次次要行入去坐都系非常艱辛既一件事!下午茶時間就有下午茶餐 其實我就吾太肚餓 所以男朋友叫左2碗我都比左d佢食吉野家系悶 例牌牛肉同雞扒 但系我覺得呢d都算大眾化口味 好似McDonald甘 如果您想醫醫肚 又想平又想好食又想味道比較有保証就系呢類餐廳喇!起碼呢度既食物系比較標準化 份份食物都系一色一樣甘制 全部已經系預備好哂直接賣出泥 而吾系即叫即整 所謂即叫即整亦系機器整 所以就會比較穩陣 而且我覺得味道吾錯阿!又系我好中意既溫泉玉子 次次撈飯我都會食到好滋味 加上珍珠米口感系比白米有d吾同 好味。