餐廳: 一杯鐵板燒居酒屋
資訊:

2014-03-09 6130 瀏覽
今日同男友即興黎左食晚飯,我地五半就黎到等位,六點鐘入到去,坐吧枱,環境幾好,雖然冇去過日本不過感覺日本應該就係咁跟住睇左一輪就叫左五樣野,即叫即整之餘,上菜速度都幾快。第一樣係一杯燒,兩個人食非常夠,而且醬汁好好味!心食!第二樣係蟹肉忌廉球,我地都覺得一般,可以五試,而且要$48,有點貴,但都幾大粒下跟住叫左兩個串燒,一串係明太子醬雞肉串,男友話好味,我就五係好食到有咩味,可能食完一杯燒味蓋過左啦。跟住叫左燒牛舌,非常好味好爽口!心食推介!最後叫左個八爪魚炒面,d面好好味,配埋八爪魚同d料味道好出色!又係必食推介!成餐食左$25x ,夠飽,下次黎試魚生

跟住睇左一輪就叫左五樣野,即叫即整之餘,上菜速度都幾快。
第一樣係一杯燒,兩個人食非常夠,而且醬汁好好味!心食!

成餐食左$25x ,夠飽,下次黎試魚生
  • 一杯關西燒